Wednesday, August 13, 2008

"batsın bu dünya"

yarın finalim var. babamın deyimiyle "ak göt kara göt belli olacak". ama ne yazık ki ders çalışmaya allerjik bir bünyem var. beş hafta sonra başlayacak olan masterıma selamlarımı söyleriniz piliz. (bu arada adamlar beni hayrete sevk etti; ders programım şimdiden hazır ve internette!)

geçen haftasonunu ayvalık'ta geçirerek büyük hatalarımdan birini yaptım. zehir gibiydi neredeyse. babamla -muhtemelen şimdiye kadarki en kötüsü olan bir- kavga ettim. adam kafayı yedi. sabah sabah kahvaltıda şarkı söylüyodu ve sabah gıcıklığım üstümde "susar mısın yaaaa" gibi bi laf ettim. allaaaaaaah! sanırım son cümleleri "sen nefret ediyorum! bittin benim için, gözüm görmesin seni" oldu. psikopat herif. kendisinin büyük intikam planı da şu: söz verdiği parayı bana vermeyerek brüksel'de sokaklarda yatmama sebep olmak. kendisini o anda çözüverdim, ama yine de alev hanımefendiye anlatmak için sabırsızlanıyorum.

ayrıca kendime "kleptomani başlangıcı" teşhisi koydum. ama sadece başlangıcı. kimse korkmasın. bu arada hemen belirteyim ki ilkelerim var: sadece dükkanlardan! (vb.) allah taksiratımı affetsin.

şimdi izninizle günahlarımdan arınabilmek amacıyla gidip kendimi kırbaçlicam. sonra da "bulimia başlangıcı" için çalışmaya başlicam.

4 comments:

gaykedi said...

aman tanrım neler duyuyorum, gelin gıı buraya havadis varr, nasıl yani kleptomani başlangıcı, biraz daha ipucu lütfenn :p

Anonymous said...

kleptomani badmintondan sonra en sevdiğimiz spor dalıdır:))
Kleptomani iyidir, güzeldir, candır, gurbette gereklidir, yapılmalıdır, fazlası zarardır, sınır dışıdır :))

Anonymous said...

fransızca yazıların ı farkettim.. neden ? :)
öğrenci de olduğuna göre yabancı dil mi okuyorsun yoksa ..
neyse neyse yeter bukadar sorgu sual :)
iyigeçmiştir herhalde sınavlar.. babalara öyle denmez dersenöyle olur işte :)
sevgiler..
beyazgelinciik.blogcu.com

özgün said...

selam beyazgelincik

uluslararası ilişkiler bölümünü yeni bitirdim (evet, sınavım iyi geçti). fransızca'ya da işt eöylesine başladım 5 yıl önce, hala öğrenemedim :) yılan hkayesine döndü. o yazıları brüksel'deyken yazmıştım. sanırım bir ay sonra tekrar öyle yazmaya başlayabilirim.
baba konusuna girmemeyi tercih ederim.
müsait bi zamanda bolgunu incelicem :) sana da sevgiler..



"Hayatımızdaki en önemli olaylar biz orada yokken olur."
- Salman Rushdie