Wednesday, March 5, 2008

havadan sudan 2

ayrıca, sayın gadjo'dan milyon kere özür diyorum, filmleri hala izle(ye)medim. bir yandan da o yüzden vicdan azabı çekiyorum. kendisine, muhtemelen izlediği bir filmden, süpper bi şarkı yolluyorum:



mastır işi yatarsa hindistan'a gitmeyi tekrar düşünmeliyim.. asıl hayallerimi unutmamalıyım. hatırlıyım diye de yazıyorum buraya. öyle yani, tamamen kişisel :) eeemir sen bizim her şeyimizsin!

4 comments:

Lollius said...

ya bizim bu cult'taki saykolar da upenn'den nyu'dan falan kabul almış doktora için iyice ezik hissettim kendimi yani, zaten okuduğum makalelerden bişeycik anlamıyorum. pooof. bok yani. uganda'ya kaçalım. izlanda'ya yerleşelim. pof yaa.

özgün said...

sen bu klibi izledin mi bakıyım? yoksa izledin de bişey demiyo musun? darılırım valla.. her eşyi geçtim, emir'e ayıp.

gadjo said...

klip icin teşekkürler! güzel bir sürpriz oldu. Lagaan'ı izlemiştim evet, 3 saati aştığı halde 2-3 kere izledim hem de.
bu arada, gitmeyi "tekrar" düşündüğüne göre, gitmişliğin var gibi. yine de söyleyeyim: hindistan, bu klipte göründüğü gibi değil hiç. ;)

özgün said...

hindistan'a gitmek geçen sene en büyük hayalimdi ama gittikçe imkansızlaşıyor. gidip görmek değil de gidip en az bir yıl filan yaşamak oralarda, mümkünse çalışmak vs. mastera kabul edilmezsem belki seneye bi şekilde gideblirim diye şeettim =))
hindistan'ın klipteki gibi olmaığını biliyorum maalesef. zzaten bu kliplerdeki gibi bi ülke var olsaydı şurda bi dakka durmak gider dans ederdim.. :))
siz de bi gün blogunuzda gittiğiniz ülke ve şehirleri liste halinde yazsanız daduruma göre önerilerinizi alsak...



"Hayatımızdaki en önemli olaylar biz orada yokken olur."
- Salman Rushdie